Woonverzekering Pannerden Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Pannerden. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder Allianz en Independer die schade veroorzaakt door vandalisme, water, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Pannerden februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, diefstal, brand, storm, water. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vriezer en matrassen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Pannerden? Start direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of London Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Opmeer verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-pannerden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rijnwaarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of vlam in de pan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Pannerden kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €510.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Pannerden
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Pannerden probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Pannerden

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Pannerden uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw-Dordrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een smartphone en jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Pannerden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.350.000 tot €4.300.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Pannerden
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en geschil met de buren. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €36,60 t/m €26,95 per maand in februari 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Pannerden online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering