Woonverzekering Oude Pekela Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Oude Pekela. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars als bijv. ASR Verzekeringen en ING die schade als gevolg van storm, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oude Pekela mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, water, diefstal, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als sieraden of hoeden? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oude Pekela? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Unigarant bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ooij verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-oude-pekela


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Pekela? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Oude Pekela kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis gaat via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Doorgaans wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €420.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oude Pekela
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Oude Pekela zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oude Pekela

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Oude Pekela complementeren met een aantal nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Munnekeburen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oude Pekela

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking van €1.150.000 oplopend tot €4.900.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,60 (per maand). Check ook Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Oude Pekela
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag of conflict met verhuurder. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €36,75 tot wel €28,70 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oude Pekela voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?