Woonverzekering Opmeer Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Opmeer. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Europeesche en SNS die schade door o.a. bliksem, inbraak, water, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Opmeer juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, brand, inbraak, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als naai- en breimachine of fietsen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Opmeer? Start à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + Interpolis verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oirlo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-opmeer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Opmeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Opmeer kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Meestal worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €510.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Opmeer
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Opmeer probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Opmeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Opmeer aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Mildam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Opmeer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto & ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 tot €4.300.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Opmeer
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie of geschil met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €32,00 tot en met €34,05 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Opmeer afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?