Woonverzekering Nieuw-Dordrecht Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuw-Dordrecht. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als FBTO en ZLM die schade als gevolg van inbraak, brand, bliksem, storm afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Dordrecht juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, diefstal, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als wandversiering en wasdroger? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Nieuw-Dordrecht? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + nowGo verkopen zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Mildam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuw-dordrecht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Emmen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of roet. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Nieuw-Dordrecht kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Vaak betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €435.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Dordrecht
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Nieuw-Dordrecht zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Dordrecht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Nieuw-Dordrecht complementeren met meerdere nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Lekkerkerk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele dekkingverzekert bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuw-Dordrecht

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.000.000 tot €4.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,70 (per maand). Check ook De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Dordrecht
De rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen en conflict over wonen. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €34,25 tot en met €36,95 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuw-Dordrecht afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?