Woonverzekering Ballum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Ballum. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Ditzo en Lancyr die schade zoals bliksem, brand, storm, inbraak verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ballum mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, brand, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als lampen en zonnebank? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ballum? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en Lancyr verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Amstenrade verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ballum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ameland? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ballum kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €545.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ballum
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Ballum gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ballum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Ballum completer maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Wolphaartsdijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop + sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ballum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte laptop & het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij variërend van €1.100.000 tot €3.350.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ballum
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank of conflict over verzekering. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €31,90 tot wel €31,90 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ballum afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering