Woonverzekering Wolphaartsdijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Wolphaartsdijk. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars waaronder EAG Assuradeuren en nowGo die schade als gevolg van inbraak, storm, bliksem, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wolphaartsdijk juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, storm, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als serviesgoed en (elektrische) dekens? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wolphaartsdijk? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Univé verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wezep verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wolphaartsdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Goes? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade of diefstal. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Wolphaartsdijk is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval / gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €445.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Wolphaartsdijk
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Wolphaartsdijk moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wolphaartsdijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Wolphaartsdijk completer maken met verschillende interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Veghel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wolphaartsdijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 oplopend tot €3.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wolphaartsdijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict met een automobilist. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €31,80 t/m €36,45 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wolphaartsdijk online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?