Woonverzekering Lekkerkerk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Lekkerkerk. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Turien en Co die schade als gevolg van waterschade of brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lekkerkerk juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, water, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als aardewerk en tuingereedschap? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lekkerkerk? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Aegon en ING faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kortgene verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lekkerkerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Nederlek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm of plundering. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Lekkerkerk kan ook jou gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €455.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lekkerkerk
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Lekkerkerk gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Lekkerkerk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Lekkerkerk complementeren met diverse belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Hoeven afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze additionele polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lekkerkerk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan besmeurde meubels of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.400.000 oplopend tot €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lekkerkerk
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn en geschillen met de buren. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €31,10 tot wel €33,00 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lekkerkerk vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering