Woonverzekering Hoeven Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Hoeven. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars als bijv. Aegon en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door water, storm, inbraak, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hoeven april 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, storm, brand, water, inbraak. Je kunt dan denken aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als grammofoonplaten of laptop? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Hoeven? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of ING zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heiloo verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hoeven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Halderberge? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm of rook. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Hoeven kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €315.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoeven
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Hoeven eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hoeven

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Hoeven complementeren met extra praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Geertruidenberg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoeven

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking van €1.300.000 tot zo’n €3.900.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoeven
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt & geschil m.b.t. pensioen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €29,15 tot en met €36,50 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoeven online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering