Woonverzekering Stedum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Stedum. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals ANWB en OHRA die schade zoals brand, bliksem, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stedum juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, inbraak, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als koffiezetapparaat of raamventilator? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Stedum? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz en REAAL Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sint Pancras verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-stedum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Loppersum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Stedum is altijd een risico. Openwrikken of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of gesprongen leidingen. Typische schade is hemelwater schade. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Stedum
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Stedum probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stedum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Stedum nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Reeuwijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Stedum

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding en ook kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking van €1.200.000 tot wel €4.600.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Stedum
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout & verhalen van schade. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €34,70 tot wel €25,90 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Stedum afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?