Woonverzekering Reeuwijk Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Reeuwijk. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen zoals Allsecur en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. water, storm, inbraak, brand afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Reeuwijk mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, inbraak, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als bestek of overjassen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Reeuwijk? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of nowGo hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Overloon verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-reeuwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bodegraven-Reeuwijk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Reeuwijk is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Doorgaans is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €555.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Reeuwijk
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Reeuwijk gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Reeuwijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Reeuwijk uitbreiden met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Nistelrode afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze extra zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Reeuwijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een barst in het scherm + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.150.000 tot zo’n €5.000.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Reeuwijk
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie of geluidsoverlast. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €29,10 tot en met €35,40 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Reeuwijk voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering