Woonverzekering Overloon Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Overloon. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals BLG wonen en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Overloon juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, inbraak, storm, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als tafelkleden en toiletartikelen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Overloon? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en InShared bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ootmarsum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-overloon


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Boxmeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm en diefstal. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Overloon kan ook jou overkomen. Insluipen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €380.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Overloon
Wil jij een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Overloon moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Overloon

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Overloon completer maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Nieuw Namen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Overloon

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte telefoon of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking van €1.550.000 tot €2.650.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overloon
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt of schade of letsel in verkeer. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €28,40 t/m €27,00 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Overloon voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?