Woonverzekering Hank Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Hank. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Allianz en Klaverblad die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, storm, bliksem vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hank juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, water, brand, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als naai- en breimachine en overjassen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Hank? Open direct onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Zelf hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Goëngahuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-hank


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Werkendam? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door storm en rook. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hank is altijd een risico. De Flippermethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €690.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hank
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Hank zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hank

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Hank aanvullen met diverse nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je handige info (of bekijk woonverzekering Eemdijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze extra polis is er bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon of een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hank

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.050.000 tot €3.300.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Hank
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk of bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €30,60 tot wel €29,95 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hank online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering