Woonverzekering Nistelrode Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Nistelrode. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als bijv. Allianz en Turien en Co die schade door o.a. brand, vandalisme, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nistelrode juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, inbraak, water, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als tv of zonnebank? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nistelrode? Open direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + Univé hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuw Namen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nistelrode


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bernheze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of keukenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Nistelrode kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nistelrode
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Nistelrode probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nistelrode

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Nistelrode complementeren met enkele handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Loon afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera en jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nistelrode

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een gebroken ruit + het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.250.000 oplopend tot €4.100.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Nistelrode
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen of conflict over aankoop auto. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €24,35 tot €31,50 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nistelrode voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?