Woonverzekering Noordbroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Noordbroek. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als bijv. DAK en OHRA die schade zoals vandalisme, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Noordbroek juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, vandalisme, brand, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als wandversiering en laptop? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Noordbroek? Start meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of InShared bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Nieuw-Dordrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Menterwolde? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Noordbroek kan ook jou gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €445.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordbroek
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Noordbroek eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Noordbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Noordbroek nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Loppersum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noordbroek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €900.000 tot ruim €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar InShared.

Rechtsbijstandverzekering Noordbroek
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst of conflict met een schadehersteller. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €28,50 tot €32,05 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Noordbroek online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering