Woonverzekering Mander Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Mander. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals HEMA en Polis Direct die schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mander juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, water, diefstal, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als koelkast of geyser/boiler? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Mander? Open direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer + Zelf zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Limbricht verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-mander


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tubbergen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm en rook. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Mander kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €385.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Mander
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Mander zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Mander

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Mander nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Kaatsheuvel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Mander

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan vlekken op kleding + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot ruim €4.000.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,90 (per maand). Check ook BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mander
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij reorganisatie en verhalen van schade. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €36,00 t/m €33,50 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Mander vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?