Woonverzekering Veessen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Veessen. De woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote bedrijven als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, bliksem, water afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Veessen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, water, vandalisme, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als bestek en dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Veessen? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of OHRA werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Toldijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-veessen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Heerde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand en plundering. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Veessen kan ook jou gebeuren. Openwrikken of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of een lek waterbed. Typische schade is een ondergelopen kelder. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €695.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Veessen
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Veessen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Veessen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Veessen nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Sint Jansklooster afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Veessen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte telefoon en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot zo’n €2.700.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veessen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen & terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn enkele modules.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €30,55 tot €24,45 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Veessen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering