Woonverzekering Rheezerveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Rheezerveen. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als BLG wonen en Klaverblad die schade zoals bliksem, storm, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rheezerveen mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als sieraden of iPhone? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Rheezerveen? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en Turien en Co faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Peins verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rheezerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als waterschade en smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Rheezerveen is altijd een risico. Openwrikken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of gesprongen leidingen. Typische schade is schade aan de vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €365.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Rheezerveen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Rheezerveen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rheezerveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Rheezerveen aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Noordwelle afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en drumstel. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rheezerveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot ruim €3.500.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Rheezerveen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & conflict bij aankoop huis. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €32,60 tot en met €31,45 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rheezerveen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?