Woonverzekering Noordwelle Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Noordwelle. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende aanbieders als ASR Verzekeringen en SNS die schade als gevolg van brand, bliksem, inbraak, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Noordwelle juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, brand, water, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als meubelen en linnen- en beddengoed? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Noordwelle? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali of InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nieuwe Niedorp verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordwelle


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schouwen-Duiveland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en rook. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Noordwelle is altijd een risico. Flipperen of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag / een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €445.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordwelle
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Noordwelle gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Noordwelle

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Noordwelle complementeren met additionele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Lutjegast afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet en sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Noordwelle

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.250.000 tot €3.450.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Noordwelle
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt en als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €24,45 t/m €35,20 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Noordwelle online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering