Woonverzekering Koog aan de Zaan Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Koog aan de Zaan. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als bijv. BLG wonen en OHRA die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Koog aan de Zaan juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als haarden of fietsen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Koog aan de Zaan? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als Ditzo of Univé faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Jubbega verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-koog-aan-de-zaan


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zaanstad? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als schade door storm en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Koog aan de Zaan kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een kapot waterbed. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €575.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Koog aan de Zaan
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Koog aan de Zaan gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Koog aan de Zaan

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Koog aan de Zaan nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Heibloem afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Koog aan de Zaan

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.000.000 tot wel €3.450.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koog aan de Zaan
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €28,30 t/m €32,15 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Koog aan de Zaan afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering