Woonverzekering Stellendam Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Stellendam. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als ABN AMRO en Zelf die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, storm afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Stellendam juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als aardewerk en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Stellendam? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea of Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Slappeterp verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-stellendam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Goeree-Overflakkee? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of roet. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Stellendam kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €585.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Stellendam
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Stellendam gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Stellendam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Stellendam uitbreiden met verschillende praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot jij praktische info (of bekijk woonverzekering Reuver afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Stellendam

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas of therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,85 (per maand). Check ook Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stellendam
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie en geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen nogal (vanaf €24,70 tot €35,80 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Stellendam voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering