Woonverzekering Glane Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Glane. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders zoals ABN AMRO en nowGo die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, brand afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Glane mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals meubelen en zonnebank? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Glane? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen + Independer werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Folsgare verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-glane


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Losser? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand en rook. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Glane kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en een kapotte leiding. Typische schade is schade aan de vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €655.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Glane
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Glane zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Glane

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Glane complementeren met verschillende praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Diphoorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra zekerheid staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone & viool. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Glane

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €2.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Glane
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan problemen op het werk of geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €34,50 tot wel €31,40 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Glane op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?