Woonverzekering Folsgare Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,05 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Folsgare. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen als bijv. Allsecur en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van storm, water, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Folsgare mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, diefstal, vandalisme, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnrails en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Folsgare? Start direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag + ING faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Elkenrade verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-folsgare


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of olie. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Folsgare kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €415.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Folsgare
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Folsgare eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Folsgare

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Folsgare completer maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering De Koog afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze nieuwe polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Folsgare

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €900.000 tot ruim €3.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Folsgare
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie & geschil over de uitkering. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies variëren significant (vanaf circa €35,20 t/m €37,55 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Folsgare vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?