Woonverzekering Elkenrade Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Elkenrade. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Allianz en Polis Direct die schade zoals vandalisme, water, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Elkenrade juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals stoffering en relaxfauteuil? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Elkenrade? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allsecur + Polis Direct zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Drongelen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-elkenrade


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gulpen-Wittem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm of olie. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Elkenrade is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €485.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Elkenrade
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Elkenrade probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Elkenrade

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Elkenrade completer maken met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Budel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Elkenrade

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot ruim €3.950.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elkenrade
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan een webshop die niet levert of conflict over reparatie auto. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies schommelen enorm (vanaf €26,20 t/m €28,70 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Elkenrade online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering