Woonverzekering Drongelen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Drongelen. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld De Goudse en Interpolis die schade door o.a. water, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Drongelen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, water, storm, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kapstok en pantalons? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Drongelen? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of InShared zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Den Bommel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-drongelen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aalburg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand en smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Drongelen is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. In de regel wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €390.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Drongelen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Drongelen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Drongelen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Drongelen uitbreiden met verschillende praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Boelenslaan afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Drongelen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €2.600.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,50 (per maand). Check ook Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Drongelen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen & geschillen met de buren. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €31,25 tot €24,30 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Drongelen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering