Woonverzekering Thesinge Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Thesinge. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld ANWB en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Thesinge juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, diefstal, storm, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als potten en warmtepomp? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Thesinge? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als HEMA en Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Stein verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-thesinge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ten Boer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. bliksem en diefstal. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Thesinge kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €325.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Thesinge
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Thesinge eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Thesinge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Thesinge uitbreiden met een aantal nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees je handige details (of bezoek info over woonverzekering s-Gravenzande afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Thesinge

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Thesinge
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en geschillen met de buren. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €33,50 oplopend tot €33,50 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Thesinge afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering