Woonverzekering Stein Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Stein. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als De Goudse en Reaal die schade als gevolg van water, storm, brand, vandalisme verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stein maart 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als meubelen of barbecue? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Stein? Open vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Aegon en nowGo hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Slagharen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-stein


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stein? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Stein kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €470.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Stein
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Stein eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Stein

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Stein complementeren met extra praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Reutum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en een rollator. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stein

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.350.000 tot ruim €3.700.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stein
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie of huur- en verhuurgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €24,30 tot wel €27,30 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Stein online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering