Woonverzekering Oosterwijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,65 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Oosterwijk. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. Generali en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterwijk juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, diefstal, storm, brand. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als tafelkleden of wasmachine? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oosterwijk? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allsecur + Nationale Nederlanden faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nuland verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosterwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leerdam? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of vandalisme. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Oosterwijk is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €390.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterwijk
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Oosterwijk zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterwijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Oosterwijk uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Meterik afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oosterwijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.300.000 oplopend tot €3.000.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterwijk
De rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven en conflict met makelaar. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €33,30 tot en met €38,30 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oosterwijk op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?