Woonverzekering Diever Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Diever. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals FBTO en OHRA die schade als gevolg van brand, inbraak, bliksem, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Diever maart 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als vloerbedekking en schoonmaakartikelen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Diever? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en REAAL Verzekeringen hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: De Heurne verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-diever


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westerveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en olie. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Diever kan ook jou overkomen. Openwrikken of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €500.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Diever
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Diever eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Diever

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Diever uitbreiden met enkele handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind jij praktische info (of bekijk woonverzekering Bergschenhoek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze extra verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Diever

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding & kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €900.000 tot zo’n €3.500.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Diever
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie of verhalen van schade. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,35 t/m €31,75 per maand in maart 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Diever vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?