Woonverzekering Wijk en Aalburg Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Wijk en Aalburg. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. HEMA en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wijk en Aalburg mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, water, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als glaswerk en wasdroger? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wijk en Aalburg? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Weesp verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijk-en-aalburg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aalburg? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Wijk en Aalburg kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Meestal worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €380.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijk en Aalburg
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Wijk en Aalburg probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wijk en Aalburg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Wijk en Aalburg completer maken met een paar praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Tynaarlo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze mogelijke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wijk en Aalburg

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een barst in het scherm of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €2.500.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijk en Aalburg
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering & verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €28,55 tot en met €36,20 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wijk en Aalburg op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering