Woonverzekering Slijkenburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Slijkenburg. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Bovag en Independer die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, bliksem afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Slijkenburg mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als wandversiering en pantalons? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Slijkenburg? Open à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd en Klaverblad verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schin op Geul verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-slijkenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en roet. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Slijkenburg is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €390.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Slijkenburg
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Slijkenburg eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Slijkenburg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Slijkenburg uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Peize afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze extra zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Slijkenburg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een onbruikbare bank of fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot ruim €3.250.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Slijkenburg
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en geschil met de buren. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies variëren significant (vanaf circa €27,85 t/m €36,35 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Slijkenburg afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?