Woonverzekering Delwijnen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Delwijnen. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. DAK en Klaverblad die schade door o.a. water, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Delwijnen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, vandalisme, brand, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kachelsverwarmingsapparatuur of kostuums? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Delwijnen? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als DAK + Lancyr werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Creil verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-delwijnen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zaltbommel? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Delwijnen kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. In veel gevallen worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €655.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Delwijnen
Snel een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Delwijnen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Delwijnen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Delwijnen nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Bellingwolde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera en een rollator. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Delwijnen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een onbruikbare bank en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.400.000 tot €4.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Delwijnen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst en conflict met een schadehersteller. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €36,20 t/m €30,55 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Delwijnen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering