Woonverzekering Zuid-Scharwoude Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Zuid-Scharwoude. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, vandalisme, storm verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zuid-Scharwoude juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, storm, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als aardewerk en stofzuiger? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zuid-Scharwoude? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Allianz + Interpolis werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Wolsum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuid-scharwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Langedijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Zuid-Scharwoude is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Veelal is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €310.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuid-Scharwoude
Snel een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Zuid-Scharwoude probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuid-Scharwoude

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Zuid-Scharwoude completer maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je nuttige info (of bekijk woonverzekering Vrouwenparochie afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zuid-Scharwoude

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn vlekken op kleding & ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €4.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuid-Scharwoude
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een ziekenhuis & conflict met de bank. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €25,55 t/m €23,95 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zuid-Scharwoude online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering