Woonverzekering Vrouwenparochie Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vrouwenparochie. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Independer die schade als gevolg van vandalisme, brand, inbraak, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vrouwenparochie juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, inbraak, water, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als muziekinstrumenten en Xbox? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Vrouwenparochie? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of Unigarant faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Velddriel verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vrouwenparochie


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in het Bildt? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Vrouwenparochie kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Vaak gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €695.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vrouwenparochie
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Vrouwenparochie probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vrouwenparochie

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Vrouwenparochie uitbreiden met diverse handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Standdaarbuiten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vrouwenparochie

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Denk dan aan een gebroken ruit + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.250.000 tot ruim €4.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Vrouwenparochie
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €27,80 tot en met €25,30 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vrouwenparochie voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering