Woonverzekering De Wilp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in De Wilp. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade zoals inbraak, water, brand, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in De Wilp juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, brand, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als computers en barbecue? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Wilp? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals Aegon en Lancyr bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Cadzand verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-wilp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Marum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door brand en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in De Wilp is altijd een risico. De afbreekmethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of gesprongen leidingen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €410.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in De Wilp
Snel een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in De Wilp moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Wilp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in De Wilp complementeren met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Beek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering De Wilp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit & ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €4.000.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering De Wilp
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & geschillen over een motorrijtuig. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €29,80 t/m €38,35 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Wilp online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering