Woonverzekering Cadzand Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Cadzand. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als bijv. Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Cadzand juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als glaswerk en centrifuge? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Cadzand? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO en InShared bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Boskoop verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-cadzand


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Cadzand is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €335.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Cadzand
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Cadzand moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Cadzand

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Cadzand completer maken met diverse handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Annen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Cadzand

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.450.000 oplopend tot €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Cadzand
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout of erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €32,55 tot en met €30,15 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Cadzand vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering