Woonverzekering Hedel Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Hedel. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder ANWB en Zelf die schade zoals water, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hedel juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, inbraak, brand, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals frituurpan en overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hedel? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bovag en Lancyr hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Groningen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-hedel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Maasdriel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Hedel kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaliter wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €660.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hedel
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hedel gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hedel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Hedel aanvullen met extra belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Elkenrade afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet of een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hedel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot ruim €2.750.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,25 (per maand). Check ook Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hedel
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat of conflict over wonen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €30,90 tot wel €37,80 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hedel voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering