Woonverzekering Oss Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Oss. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Ditzo en Nederlanden van Nu die schade zoals diefstal of brand afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oss juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, diefstal, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kapstok of linnen- en beddengoed? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oss? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of Polis Direct faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oldebroek verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oss


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oss? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Oss kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een kapot dak. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €480.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oss
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Oss moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oss

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Oss aanvullen met extra handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Moddergat afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oss

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €950.000 tot wel €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Oss
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & conflicten over huur. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €28,20 oplopend tot €35,35 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oss afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering