Woonverzekering Hertme Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hertme. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Independer die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, water dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hertme mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als vloerbedekking of badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hertme? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Reaal hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Havelterberg verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hertme


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borne? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als stormschade en ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Hertme is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningloopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €450.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hertme
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Hertme probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hertme

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Hertme completer maken met additionele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek je handige details (of bezoek info over woonverzekering Fochteloo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer & kleding. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hertme

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.000.000 oplopend tot €4.500.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Hertme
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan studiefinanciering of erfafscheidingen e.d.. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €33,25 oplopend tot €34,40 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hertme afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering