Woonverzekering Zuidbroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Zuidbroek. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Reaal die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidbroek juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere brand, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals meubilair of koffers? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zuidbroek? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + Zelf werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Woltersum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuidbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Menterwolde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en schroeischade. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Zuidbroek is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine / het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €395.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidbroek
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Zuidbroek gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidbroek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Zuidbroek complementeren met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Vrouwenpolder afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra verzekering verzekert bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zuidbroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.150.000 tot wel €3.900.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidbroek
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten & bij aankoop van een huis. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €36,10 tot €35,15 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zuidbroek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?