Woonverzekering Schelluinen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schelluinen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals Generali en ING die schade veroorzaakt door storm, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schelluinen mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als verlichtingsornamenten en Xbox? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schelluinen? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + Nationale Nederlanden bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Roelofarendsveen verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schelluinen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Giessenlanden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Schelluinen is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning gaat middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €415.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Schelluinen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Schelluinen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schelluinen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Schelluinen aanvullen met enkele belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Opijnen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze extra polis staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schelluinen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €950.000 tot wel €2.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Schelluinen
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever of in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €25,50 t/m €27,00 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schelluinen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering