Woonverzekering Roelofarendsveen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,00 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Roelofarendsveen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van water, inbraak, storm, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Roelofarendsveen april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als glas- en aardewerk en Playstation? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Roelofarendsveen? Open meteen onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en London Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Purmerend verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-roelofarendsveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kaag en Braassem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door storm en diefstal. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Roelofarendsveen kan ook jou gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €520.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Roelofarendsveen
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Roelofarendsveen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Roelofarendsveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Roelofarendsveen uitbreiden met verschillende interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Ohé en Laak afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad & viool. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Roelofarendsveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.350.000 tot €3.750.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,75 (per maand). Check ook Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roelofarendsveen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever en terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,55 tot €28,25 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Roelofarendsveen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering