Woonverzekering Beek Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Beek. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. Centraal Beheer en Turien en Co die schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Beek juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. water, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als frituurpan en schrijfmachine? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Beek? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en Zelf hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Annen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Beek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Beek kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een lek dag. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €305.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Beek
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker direct het huis in Beek eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Beek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Beek uitbreiden met meerdere handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Wytgaard afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Beek

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een vlek in de vloer en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.000.000 oplopend tot €2.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Beek
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank en geschil met de overheid over woonsituatie. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €29,55 tot wel €32,85 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Beek op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering