Woonverzekering Zwaagdijk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Zwaagdijk. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals FBTO en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, water dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zwaagdijk juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, vandalisme, brand, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als game consoles of servies? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zwaagdijk? Start meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO of OHRA werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zaamslag verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zwaagdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Medemblik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door storm en brandblussing. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Zwaagdijk kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €335.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwaagdijk
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Zwaagdijk gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zwaagdijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Zwaagdijk complementeren met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Walem afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze additionele polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zwaagdijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.350.000 oplopend tot €4.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,05 (per maand). Check ook Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwaagdijk
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag & huur- en verhuurgeschillen. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €31,85 tot wel €32,20 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zwaagdijk afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?