Woonverzekering Enschede Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Enschede. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. ANWB en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Enschede juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, storm, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als magnetron en Playstation? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Enschede? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Echteld verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-enschede


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Enschede? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem of schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Enschede kan ook jou overkomen. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en lekkage van leidingsystemen. Typische schade is onbruikbare meubels. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €595.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Enschede
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Enschede eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Enschede

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Enschede completer maken met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Cadier en Keer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone & een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Enschede

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte telefoon + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €1.100.000 tot zo’n €3.850.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Enschede
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €35,25 tot en met €26,85 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Enschede afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?