Woonverzekering Cadier en Keer Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Cadier en Keer. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle landelijke aanbieders als bijv. ASR Verzekeringen en Zelf die schade als gevolg van inbraak, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Cadier en Keer juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, inbraak, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vloerbedekking en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Cadier en Keer? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aon Direct + Zelf bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Boschoord verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-cadier-en-keer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eijsden-Margraten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en diefstal. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Cadier en Keer is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €530.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Cadier en Keer
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Cadier en Keer zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Cadier en Keer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Cadier en Keer completer maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Anna Paulowna afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Cadier en Keer

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm of fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 oplopend tot €3.100.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Cadier en Keer
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen of huur- en verhuurgeschillen. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €28,35 tot €33,40 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Cadier en Keer afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering