Woonverzekering Zwanenburg Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Zwanenburg. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder De Goudse en nowGo die schade zoals water, bliksem, inbraak, storm verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zwanenburg mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als oven en barbecue? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zwanenburg? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en Klaverblad bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zaltbommel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zwanenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en plundering. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zwanenburg kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / loslatende kit. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €470.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwanenburg
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Zwanenburg probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zwanenburg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Zwanenburg uitbreiden met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Wanroij afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze extra dekkingstaat garant bij gebroken glas. Advies: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zwanenburg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte vaas en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.200.000 tot ruim €4.900.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwanenburg
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis en conflicten over erfrecht. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €32,30 t/m €29,95 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zwanenburg afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering