Woonverzekering IJzendijke Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,00 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de beste woonverzekering voor bewoners van IJzendijke. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, water, inbraak, bliksem dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in IJzendijke juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, storm, vandalisme, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als levensmiddelen en centrifuge? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering IJzendijke? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea of Unigarant zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Holten verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ijzendijke


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn verzekerd. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade en rook. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in IJzendijke kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €530.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in IJzendijke
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in IJzendijke eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in IJzendijke

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in IJzendijke aanvullen met meerdere interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Groningen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe modulestaat garant bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in IJzendijke

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Denk dan aan een gebroken ruit en kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.100.000 tot ruim €3.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering IJzendijke
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan bij ontslag of conflict met makelaar. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €27,50 tot wel €28,05 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering IJzendijke online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?