Woonverzekering Ee Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Ee. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals Aegon en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door inbraak, water, vandalisme, brand verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ee mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, brand, vandalisme, storm, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als bestek of prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ee? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen of nowGo zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Diphoorn verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ee


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door waterschade en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Ee is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €565.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ee
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Ee eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ee

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Ee nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij handige info (of bekijk woonverzekering Boxmeer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een fotocamera + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ee

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.350.000 oplopend tot €4.450.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Ee
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan een webshop die niet levert of geschil met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende modules.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €34,10 tot wel €37,75 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ee voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?