Woonverzekering Langedijke Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,45 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Langedijke. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote bedrijven zoals BLG wonen en Klaverblad die schade door o.a. vandalisme, storm, inbraak, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Langedijke juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, diefstal, water, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kamerplanten of overhemden? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Langedijke? Open à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink + Polis Direct werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Kloetinge verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-langedijke


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ooststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm en ontploffing. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Langedijke kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag / een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €530.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Langedijke
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Langedijke zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Langedijke

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Langedijke nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Heukelum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een fotocamera en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Langedijke

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte vaas of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij van €1.300.000 oplopend tot €4.250.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Langedijke
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €27,90 tot en met €30,00 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Langedijke voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering