Woonverzekering Luddeweer Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Luddeweer. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Aegon en Turien en Co die schade als gevolg van bliksem, storm, brand, water afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Luddeweer mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als magnetron en servies? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Luddeweer? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als DAK of Interpolis hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lemelerveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-luddeweer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Slochteren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of ontploffing. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Luddeweer kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €670.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Luddeweer
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Luddeweer gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Luddeweer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Luddeweer aanvullen met een aantal interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina spot jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering IJzendijke afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Luddeweer

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.100.000 tot ruim €5.000.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Luddeweer
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €32,40 oplopend tot €34,15 p/maand in mei 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Luddeweer online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering